#Ploggen, zaterdag is ook maar een dag

koeVandaag was Statistiek aan de beurt. Naast het feit dat ik er nog niet zoveel mee heb, was ook de techniek niet heel blij met ons (of andersom). Je moet namelijk wel bij de software kunnen of het op z’n minst op je laptop hebben staan. Veelal niet het geval en helaas (dank weer aan diensten ICT) bijna niemand met admin rechten. Gelukkig zijn er altijd nog leuke zoekopdrachten. Voor diegenen die het willen weten, mijn niveau is 1…en ja dat is het laagste niveau als het gaat om kennis en ervaring met statistiek.

stats

Half twee thuis, om vervolgens de vaste routines even snel af te raffelen. Gelukkig is mijn keukentafellief de was- en strijkman. Ik ben van de bedden en de boodschappen…

eitjes2

Gelukkig was bij de supermarkt nog wel alles “ORANJE” dit in tegenstelling tot podium bij het schaatsen later.
sinaas

Ook nog even snel naar die Bieb om boetes te voorkomen. Mijn studieboeken worden momenteel meer ter hand genomen dan de biebboeken. Door te weinig lezen in “gewone”boeken krijg ik mijn hoofd minder goed leeg. Lezen doe ik echt om te ontspannen.

boekenen dan nog….

blomenHet is weer mooi geweest….de zaterdagavond is voor mezelf….daar laat ik jullie niet van meegenieten!

bankIets lekkers, een…..

wijntje

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.