Plaxo en verjaardagsmeldingen

sucks.jpg

Vorig jaar heb ik er al eens over gemopperd, Plaxo stuurt mijn contacten ongevraagd een e-mail met mijn verdagsdatum. Ik had het vinkje echt uitgezet. Omdat ik deze week weer gespamd werd met verjaardagsmeldingen uit Plaxo, dacht ik er ineens weer aan. Gisteren zaterdag 10 oktober heb ik mijn Plaxo account verwijderd, zag naast de irriratie over ongevraagd mijn verjaardag bij mensen in de mailbox melden, ook de meerwaarde even niet meer. Vanmorgen echter kreeg ik een mail doorgestuurd via @henkvanrijssen, waar ze het verdorie weer flikken mijn verjaardag aan te kondigen. De mail uit Plaxo is gedateerd op zondag 11 oktober, terwijl ik dus niet meer kan inloggen omdat mijn account verwijderd is. Als Hyves jullie lastig valt op 30 november ben ik geboren in het jaar -1.
Nogmaals, als ik mensen wil laten weten dat ik jarig ben, doe ik dat zelf wel…schrijf in je agenda 16 oktober 2010, dat is een verjaardag om te vieren. dan is het een mooi rond getal en de moeite waard.


3 reacties

  1. Ik zat me nét af te vragen wat dat plaxo nou eigenlijk was. Ik bedacht zelfs om een account te maken. Maar laat nou maar zitten. Net op tijd je blog gelezen.

  2. Niet doen zo’n Plaxo account. Ik probeer al een paar weken om mijn foto bij mijn naam weg te krijgen. Die foto heeft een dag op facebook gestaan en stond plots ook in Plaxo. Krijg hem met geen mogelijkheid weg. Uiteindelijk mijn account gedelete. Zelfs dat helpt niet. Als ik mijn naam google staat die nog steeds in de Plaxo namenlijst met de foto erbij. En de customer service reageert gewoon niet meer op mijn verzoeken hier wat aan te doen.
    Wegbijven dus is mijn advies!

  3. als het goed is, is mijn account echt weg…maar ja…kan niet weten. In elk geval ben ik 16 oktober jarig 🙂

Reacties zijn gesloten.