PiICNIC Young 08 en een Pitch

Van 22 t/m 26 september is het PICNIC Crossmedia week. Een onderdeel daarvan in PICNIC Young . Nu ga ik even knippen en plakken met de mail tekst:
Bedenk een innovatief project met creatieve technologie in de klas en win gratis deelname aan één van de PICNIC YOUNG LABS! Om mee te doen moet de volgende vraag beantwoord worden: Wat zou jij in de klas willen doen met nieuwe media of creatieve technologie?
Dus eigenlijk schrijft Kennisnet een wedstrijd uit waar docenten met hun klas aan mee kunnen doen en ook kun je je als klas opgeven om naar de PICNIC labs te komen. Veel engelse tekst: interactive seminars, Hands-on Workshops, Any time any place learning, immersive Virtual Learning worlds.
Doelgroep (van de Young Labs) is VO en MBO en deelname is 500 euro voor een groep van max 30 leerlingen voor een dagdeel.
De grote PICNIC is prijziger.
Persoonlijk houd ik van helderheid en liefst (gezien de doelgroep) gebruik van mijn Moers taal…maar zal wel aan het internationale karakter van de PICNIC liggen. Maar wat is nou een Pitch?

Blogged with the Flock Browser