#PHOT Startup en -down

Toen ineens gisteren code Geel ging gelden en ook vanmorgen de wegen volstonden, voelde ik me best schuldig.
Ik had weer eens wat geroepen en gedaan.

Ik had een team van 4 partners van Mediawijzer.net opgegeven voor een Challenge.
Al doende een product of een productvoorstel bedenken en tussendoor steeds door experts geholpen worden bij de verschillende onderdelen als doelgroep, waardebepaling, trends en ontwikkelingen en meer mooie kampvuurtjes.

We hadden 2.500 euro kunnen winnen om een prototype te maken en uiteindelijk zit er een ton in de pot om te verdelen …om werkelijk een product op te leveren.
Daar had ik bij het aanmelden van het team wel oren naar.

We (Pauline Maas, Tessa van Zadelhoff en Mariëlle van Rijn) hebben een prima idee, we hebben het ook uitgewerkt en gepitcht. Dat is een prachtig resultaat.
Iets meer body, iets mee doordacht en iets meer down to earth.

Ik voel me een beetje schuldig over de reistijden van de vrouwen en de eigen investering van een hele dag uit eigen zak. Was dat het waard?

Wat mij opviel is dat van de 16 deelnemende teams er niet een was zoals wij….kleine ZZP’ers die deze dag uit hun eigen sociaal ondernemerschap financierden.

De overige deelnemers (corrigeer me als ik fout zit) zijn allemaal in loondienst een leuk dagje betaald aan het werk geweest. Kunnen zij naast de betaalde werkdag ook de 9,00 euro parkeergeld of de reiskosten met OV ergens declareren?
Sorry dames….hou me de volgende keer even tegen of vraag even door naar de ‘WHY’
Bedankt in elk geval voor de topdag, want bijpraten en netwerken is altijd winstgevend!

 

#PHOT Photo On Tuesday, een blogexperiment van Karin Ramaker. Een vrije foto-opdracht: een zelfgemaakte foto, zonder thema met of zonder begeleidende tekst, maar wel mét een titel.

3 reacties

  1. Ha Karin, het was hard werken maar een gezellige en leerzame dag. Als ik de Staatsloterij win gaan we het alsnog doen 😉

  2. @Tessa, we gaan het gewoon doen….misschien iets minder fancy…..maar nu eerst de naam !!!

  3. en toch denk ik ergens dat er meer voldoening is juist omdat je dit helemaal zelf doet, omdat je het belangrijk vond. anders deed je het namelijk niet (zodat je ook al die kosten zelf betaalde.)

Reacties zijn gesloten.