#PHOT: Een (delen is goud waard) taart.

In het begin van onze online relatie had ik het met Karin Verheij vaak over zweefteverigheid en soft geneuzel, wanneer het woord coach viel.
Gelukkig is die allergie tegen ‘alle’ coaches inmiddels veranderd in een allergie tegen ‘sommige’ coaches.

We deelden vanmiddag een warm appeltaartje, gewoon omdat het kon.

Waar ging het over?
We hebben over veel dingen gepraat. Ik zeg bewust gepraat en niet gekletst, het ging ergens over.
Over mij, mijn werk, mijn dilemma’s.
Over haar, over haar werk, haar dilemma’s.
Anekdotes, verhalen, levensvragen en onzekerheden.

Waar we het ook over gehad hebben, is sociale media.
Als Twitter er niet geweest was…hadden we elkaar dan ooit ontmoet?
Maar ook hadden we het over hoe goed je mensen leert kennen wanneer je regelmatig elkaars berichten en blogposts leest (en de nieuwsbrief die Karin wel…en ik (nog) niet heb).

De kracht van netwerken (on- en offline) voor mij is, de veiligheid om je verhaal te vertellen. Dromen te delen en dat ene duwtje te krijgen of te geven.

Namedropping!
Ik maak bij deze reclame voor Karin omdat ik geloof in haar kennis en kunde om mensen te begeleiden in een loopbaankeuze.
Ze stelt de goede vragen en is een actieve luisteraar.

In twee uur tijd heeft ze mij in elk geval met 3 loopbaanideetjes die ik heb, weer een duwtje gegeven om door te pakken.

Wat en hoe…..daar besteed ik een andere blogpost aan.
Ik moet nog even nadenken over de juiste woorden en welke vorm.

Oh en we moeten elkaar maar vooral onszelf vaker een complimentje geven 🙂

4 reacties

  1. Zulk moois vertel je hier. De kracht van sociale media om elkaar via de blogs te leren kennen en de veiligheid om je verhaal te vertellen. Over het on- en offline netwerken. We leven in prachtige tijden. En ja jezelf een compliment geven is goed en ik bedank mezelf ook bijna dagelijks voor het feit dat ik op deze aarde mag rondlopen. En dat mag en kan doen naar geheel eigen inzicht. Omdat ik mens ben. En jullie allemaal nodig heb om tot ontwikkeling te komen. Dat vind ik nog het allermooiste van het leven.

  2. wat leuk deze ontmoeting, IRL bedoel ik. Ik heb door onze schrijfsels en tweets sowieso wel het idee dat ik jullie beter leer kennen. Wij doen dat goed, sociale media gebruiken zoals het hoort. 😉

  3. Ha wat leuk dat jullie een date hadden! En ja, je zegt het mooi, de veiligheid om je verhaal te vertellen, zo is het inderdaad!

  4. Wat heb je mooi geschreven over onze gesprekken vanmiddag. Precies zoals ik het ook heb ervaren. Wat fijn hè, dat social media ervoor heeft gezorgd dat we elkaar kennen. En ja, complimentjes geven aan onszelf. We gaan oefenen!

Reacties zijn gesloten.