#PHOT: Doe maar Zennig

In eerste instantie dacht ik vanmorgen…laat de #PHOT maar schieten.
Ik heb wel wat anders aan mijn hoofd…of liever gezegd handen.

Alles is ingepakt voor de reis naar Drenthe.

Waarschijnlijk ben ik de komende maanden heel veel dingen kwijt, want ik heb dankzij heel lieve vrienden en (ex)buren niet alles zelf in hoeven pakken. Dat betekent dat niet alle dozen door mijn handen gegaan zijn.

In Alteveer staat het huis klaar om bewoond te gaan worden.
We hebben ons wat verrekend in vierkante meters…tegels (20 tekort) en vloer (11 m2 tekort), maar de rest is leefbaar.


Het zij zo….

Toen ik vanmorgen met een kop koffie in mijn hand zat te bedenken wat er allemaal nog moest gebeuren, wat er nog fout kon gaan en waar zwarte gaten zitten…viel mij oog op de vreselijk goedkope plastic Boeddha.

Zen….Karin…..Zen….
Adem in….adem uit.

#PHOT Photo On Tuesday, een blogexperiment van Karin Ramaker. Een vrije foto-opdracht: een zelfgemaakte foto, zonder thema met of zonder begeleidende tekst, maar wel mét een titel.

3 reacties

  1. Dat een aankoop uit de ‘Action’ je tijdelijk even rust kan brengen…. Je moeder snapt het ;-).
    Succes met alle werkzaamheden in je oude en nieuwe thuis.

Reacties zijn gesloten.