Persbericht van Competentcity: ik mag in het panel!

Willem Karssenberg heeft het persbericht al geplaatst en dat doe ik dus dunnetjes over.

Tijdens competentcity op 4 oktober is er een Workshop Social Media
In de tweede workshopronde (die om 14.30 uur begint) organiseren we een workshop waarin we kort de volgende zaken naar voren laten komen:

  • Definitie social media
  • Wat zijn de beste voorbeelden?
  • Waarde t.b.v. onderwijs
  • Waarde voor de professionalisering en het draagvlak
  • “Gezamenlijk acteren en groepsvorming organiseren”
  • Organisatie en uitvoering
  • Gevaren
  • Hoe voorkomen we een onoverzichtelijk oerwoud en krijgen we één of enkele toonaangevende ‘social media’ voor het mbo?

Vervolgens zouden we graag een discussie organiseren tussen de zaal en een panel dat bestaat uit social media experts uit het beroepsonderwijs.
Ik mag dus tussen cracks als Willem Karssenberg, Wilfred Rubens en Jan-Kees Meindersma zitten om het gesprek aan te gaan. Ook ben ik het met Willem eens dat een paneldiscussie vaak droog en saai kan worden….daar willen we dus verandering in zien.
Hoe zouden julllie zo’n discussie vorm gegeven willen zien? Kijk als netwerker en blogger sta ik open voor suggesties om het een levendig gesprek te laten worden.
Meet en greet als toetje…nee ik ga geen boek signeren…dat heb ik namelijk niet.

Eén reactie

  1. Leuk en gefeliciteerd! Ik sla CompetentCity dit jaar over, maar hoop wel dat er tijdens zo’n discussie over social media dan ook social media ingezet gaan worden zodat ik het van afstand nog wat kan volgen en misschien zelfs kan meedoen. Met andere woorden: om het levendig te maken kun je Twitter of een backchannel inzetten. Is niks nieuws, maar misschien wel voor het publiek dat erbij zit. Laat stellingen uit de zaal of vanuit het land komen bijvoorbeeld. Ik ben heel benieuwd wat er gaat gebeuren dan!

Reacties zijn gesloten.