Parels raken ondergeneeuwd

In Twitter gebruik ik favorieten als ik later nog iets wil bekijken of uitproberen.Mijn favorieten lopen regelmatig te vol om alles na te lezen, kijken en uit te proberen.Omdat ik zit te wachten tot ik blogposts elders geschreven mag herpubliceren, ga ik mijn lijstje maar eens samen met jullie langs.Ik heb dus vanaf nu weer een (bijna) leeg favorietenlijstje

 

 

 

Het Ideeatelier
Mooie  site maar het gaat natuurlijk meer om de achterliggende visie! Een plaats om met een idee aan de slag te gaan en Bart Lamot en Simone van Alphen  je daarbij te laten helpen. Prachtig filmpje trouwens de visualistaievan Cluedo.
Nou ben ik van het thuis gamen en niet van op mijn werk serious gamen (neem dat nog steeds niet serieus genoeg), maar is het bekijken waard!

Interactieve poster met de montage cloud app.
Een site waar je zelfs zonder account (je logt namelijk in met Twitter, Facebook of Windows Live inlogt en heel snel een interactieve poster maakt.
Persoonlijk vond ik de zoekresultaten wat mager, dat zal komen omdat ik op Nederlandse termen zocht en niet heel leuke inhoud vond. Maar voor snelle maak…handig

Plaatjes op je weblog interactief maken met Thinglink
Er is een plugin in WordPress, maar zelf nog niet uitgeprobeerd

Ik wil er echt nog eens aan gaan beginnen een Windows app. maken in 30 dagen.

Nonsens maar geinig

Er zullen wel veel oud nieuws dingen in staan, maar mijn favolijst is bijna leeg tenminste.

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.