Papagaaitje leef je nog? Mini parrot

Omdat ik nogal laks ben met het instellen van de HTC had ik bijvoorbeeld de sneltoetsen en spraaklabels gelaten voor wat het was. Ook het irritante handsfree oordopje eigenlijk constant ongebruikt in de tas. Als ze me echt nodig hebben, bellen ze nog wel een keer. Maar nu mijn prive telefoon ook werktelefoon is staat het wat lomp om in de auto de telefoon te laten rinkelen, vanwege de eerder genoemde laksigheid. Gisteren besteld, vandaag in huis, een Parrot minikit. Omdat ik nogal zuinig ben de goedkope van 39 euro genomen. Binnen 5 minuten was het bluetooth apparaat ingesteld, mijn spraaklabels noodgedwongen ook geactiveerd en bellen maar. De papagaai klem je aan de zonnenklep in de auto en babbelen maar. Waarom zie ik eigenlijk zo vreselijk veel mensen met de telefoon in hun hand in de auto? Voor die paar euro maak je het verkeer er een stuk veiliger op en ben je ook van dat irritante oordopje af.

Blogged with the Flock Browser