Panda Poken, uitverkocht en duurder

Waarom wil iedereen nou zo’n saaie zwart witte Poken? Vond trouwens weer een nieuwe verkoop site van de Poken: waar de panda duurder is (14,95) en uitverkocht. Trouwens als ik nu 100 punten heb dan kan ik ook met korting kopen. Pyramidespel? Wel een hype, de Zwolse bibliotheek met experiment en vanavond waarschijnlijk weer op TV (RTL 4) geloof ik. Ik ben blij met mijn Bij, nu nog meer Poken.
poken_panda_gr

0 reacties

  1. mensen willen de panda omdat panda-poken leuker klinkt dan bij-poken

  2. Slimme reactie van Laura!! Ik vind ‘bijpoken’ klinken naar een oude auto waarvan de versnellingen het niet meer helemaal goed doen. Nee dan dat allitererende panda-poken.

    Dus: moet er binnenkort bij die cabrio niet een andere poken komen?

Reacties zijn gesloten.