Over open communicatie en kennisdelen gesproken

Al een tijdje zit ik te broeden op een blogpost over CGO, (waar ik by the way een voorstander van ben, mits goed doordacht en ontwikkeld door competente docenten die achter het herontwerp staan en niet “omdat het moet”.)
Nu vond ik op mijn surfpad de website mobi.exe waar de verslaglegging van de experimenten motorvoertuigentechniek van ROC’s en Innovam te vinden zijn.
Persoonlijk vind ik het een uitglijder, zeker gezien de verslagen van bijeenkomsten, namen en toenamen van deelnemers, OERen van het ID college en bijvoorbeeld het blokje: Beoordelen, Opzet Digitaal Portfolio….met als aanhef: LS. Een workshopje digitale didactiek en mediawijsheid zou ik daar graag geven.
Zou het nou echt de bedoeling zijn deze site helemaal open te hebben staan? Opperste kennisdeling?

Blogged with the Flock Browser