Over lerarenbeurzen en gemiste kansen voor Onderwijs&ICT

In de Volkskrant stond de melding dat leraren vanaf PO t/m HBO met een studiebeurs mogen gaan studeren. Mooi initiatief natuurlijk, waar ik eigenlijk wel gebruik van wil maken. Post HBO E-learning ofzo.
De Open Universiteit met E-learning wat, waarom en hoe staat er eigenlijk in de lijst als enige E-learning opleiding tussen. (ik ben daar inmiddels mee gestopt, voldoet absoluut niet aan mijn verwachtingen en dan heb ik het niet eens over de inrichting en het gebruik van Blackboard)
Wat ICT coordinator opleidingen met name voor PO. Mijns inziens een gemiste kans voor mijn doelgroep, de digibete docent.
Je kunt vanaf 1 juni je aanvraag indienen en meer lezen bij de IB groep. De eisen zijn wel wat stevig en ik vraag me af of je naast de volle baan kunt voldoen aan de gestelde eisen. (afronding binnen de gestelde tijd, het behalen van minstens 30 studiepunten per jaar en meer). Maar toch het begin is er.
Waarschijnlijk zijn de werkgevers minder blij want zij zullen je wel de kans en tijd moeten geven om weer vol aan de studie te gaan.

Blogged with the Flock Browser