Oproepje…..website bouwer gezocht

Onlangs schreef ik dat mijn laatste website (behalve mijn eigen nu echt weg dus nieuw te bouwen) opgeleverd was. De ontwikkelingen gaan me te snel en de inspanningen om een script als PHP, ASP en JAVA onder de knie te houden zijn te groot. Prompt komt de buurman met een lumineus idee waar natuurlijk een website bij hoort. Het idee ga ik natuurlijk niet verraden maar ik heb hem wel beloofd mijn weblog te misbruiken voor een oproep. Wie kent of is een leuke websitebouwer (misschien een leerling multi-media?) die aan de slag wil en daar niet direct stinkend rijk van wil worden?

Blogged with the Flock Browser

0 reacties

 1. Zou je de reacties ook aan deze startende , zelfstandig ondernemer willen doorgeven?!

  Michiel

 2. thebluebus.nl levert snel betrouwbare websites op. Het betreft een CMS gebaseerd op een MySQL database en php scripting. Volgens de site 10 euro per maand of 1500 euro voor een standaard site (op eigen server). Goede snelle ondersteuning. Onze vakgroep website draait alweer 3 jaar. Super.

 3. Ik was geĂ¯nteresseerd, tot je laatste regel đŸ˜‰
  Maar inderdaad, er zijn veel hosts die standaard al een of meerdere CMS-en beschikbaar stellen, waar je voor een paar centen klaar bent. Wellicht 1x geld uitgeven voor een mooi ontwerp (als je niet tevreden bent met een template), en je kunt tijden vooruit.

 4. Misschien dat ik wat voor u kan betekenen ??

  ik maak afhankelijk van de wensen relatief goedkope websites. deze zijn meestal voorzien van een beheer module zodat u ten alle tijde de inhoud zelf kunt aanpassen.

  kijk maar eens op mijn website voor referenties.

  ik hoor graag van u.

  mvg,

  Ludo Stroetenga

 5. Wij kunnen een gebruiksvriendelijke websites aanbieden voor nog geen 1000 euro. Wij zijn een niet winstgevende stichting en dus enorm gemotiveerd en wij hoeven niet stinkend rijk te worden, voor zover ik weet mogen wij dat niet eens?

  Wij maken de website’s in typo3 wat u als eindgebruiker simpel zelf kunt aanpassen zonder al te veel php en java problemen zoals boven genoemd.

  Als u interesse heeft neem dan eens contact met ons op!

  MVG,

  Irma

 6. Als het moet lijken op uw eigen website bent u nog veel goedkoper uit en klaar voor nog geen 500 euro.

  Ik zat nog even door te neuzen hier!

  Irma

Reacties zijn gesloten.