Open Methodes bij Ruud de Moorcentrum

Kijk en da’s nou vreemd, zeur ik over leraar24 en geef de zich daaraan verbonden organisaties een veeg uit het pannetje. Zie ik ineens de website Open methodes van het Ruud de Moorcentrum (onderdeel van de Open Universiteit). Op deze site worden lesmethodes die gemaakt zijn door docenten gedeeld. Creative Commons licentie geregeld en delen maar. Overzichtelijk en helder. Kijk daar zeur ik nou niet over web 2.0 mogelijkheden want de meerwaarde zit’em in de inhoud die gewoon downloadable is (wordt). Net gestart en nog wat onvolkomenheden maar volgens mij zitten veel docenten hier wel op te wachten. Een klein vraagje, is een PDF of een Word document digitaal lesmateriaal? Voor leerlingen niet lijkt mij, die krijgen een analoge versie denk ik. Maar toch, goed initiatief….straks allemaal te vinden in de wikiwijs?
openmethodes