Op naar Eduexchange 2008

Mijn Asus staat op stroom te komen alhoewel ik twijfel of ik niet lekker de Mac pak, ongeacht wat, er is ruimte om te bloggen, internet is er in elk geval. Net nog even mijn programma samengesteld, (dank voor het idee Willem) dat kan gewoon online bij Eduexchange site.eduexchange-prog Vreemd om dit keer vanuit een toekomstig perspectief te kijken en nog niet helemaal zeker of dit het wel is. De Paragin visite kaartjes zitten in de tas, want vooruitkijken is nu handig. Oh ja de Flip komt mee, heb een ideetje,eens kijken of dat lukt.
Heb er zin in morgen en weet zeker dat er weer een berg bekende en nieuwe gezichten zijn. In Twitter in elk geval al activiteiten en #eduex2008 als herkenningstag. Nu nog zien dat we elkaar ook herkennen, want volgens mij gaan de Edutweets samen lunchen. Hoop tussentijds en anders donderdagmorgen weer een berg ervaringen te kunnen delen.
Lekker in de achtertuin een dagje uit en daarna druk kokkerellen voor 3 mannen.