Op naar de managementconferentie in Noordwijkerhout

Een paar rustige dagen op mijn weblog, dubbelplaatsen is niet zo heel handig. Vanmiddag begint de CVI Managementconferentie in Noordwijkerhout. Het thema netwerken is mij op het lijf geschreven. Omdat ik in de ROC periode het presentatievoorstel had ingediend, mag ik ook morgen nog een “commerciele” presentatie geven, die niet commercieel is, maar gewoon over netwerken zonder zien en zoenen gaat. Kwam er gisteravond achter dat ik in elk geval virtuele bekenden live ga zien, dat maakt het extra leuk. Mijn presentatie verschijnt hier morgen na 11 uur en tot die tijd kun je de conferentie volgen op veel plaatsen. Omdat ik ook weer de gelukkige ben om huisblogger te zijn, mag ik alle presentaties binnen ook als ze al vol zijn. Je kunt alles volgen op:

Zo zie je maar dat netwerken zonder zien en zoenen ook hier mogelijk is.

Blogged with the Flock Browser

Eén reactie

  1. Doe de groeten aan Willem van L. en vraag eens waarom ik er niet ben 🙁

Reacties zijn gesloten.