Op naar 2010…

125621_962_1104331834783-Champagne_POP_KL.jpg
Eigenlijk hou ik niet van de oudejaars/nieuwjaars sfeer. Beetje wachten tot het 12 uur is en dan elkaar het beste wensen met champagne die ik om 8 uur ook wel had willen drinken.
Toch wil ik wel deze laatste blogpost van 2009 even misbruiken om terug te kijken op afgelopen jaar.

In januari maakte ik de overstap van een groot ROC naar een software ontwikkelaar Paragin.
Wat een overgang en wat heb ik moeten wennen. Wennen aan mijn nieuwe rol, wennen aan het reizen en rijden, wennen aan de heel andere cultuur. Ook was ik wat angstig of een bestaand fantastisch onderwijsnetwerk/edubloggers/ex-collegae houdbaar zou zijn en wat mijn plaats in dat netwerk zou worden.
Kijk en nu is terugkijken leuk! Geen moment heb ik spijt gehad van het vertrek bij het ROC, zeker omdat ik natuurlijk nog steeds dagelijks hoor hoe ze blijven modderen, rommelen en daadkracht missen.
Hoe anders is het nu…als we vandaag zeggen DAT GAAN WE DOEN….gaat dat ook gebeuren (soms duurt iets wel even, maar het gebeurt). In de loop van het jaar heb ik de producten zien groeien en krijg een warm gevoel als ik bedenk waar we nu staan en naartoe gaan. Nee ik maak geen reclame, dat was de afspraak…al moet ik me soms inhouden om dat niet te doen.
Dank collegae dus voor mijn nieuwe plek en de bevestiging van mijn plek door het verlengen van mijn contract naar een aanstelling voor onbepaalde tijd…IK MAG DUS BLIJVEN.

NETWERKEN loont trouwens en mijn netwerken zijn sterker en groter geworden wat mij betreft.
Vanaf maart mocht ik me “vriend van CVI” noemen en zo voel ik het ook, wat een toppers….zeker gezien de aanloop naar de CVI Conferentie in Veldhoven in april weet ik hoeveel werk ze daar verstouwen.
Natuurlijk hangt het deel uitmaken van netwerken ook van jezelf af en heb ik in de loop van het jaar mensen uit het oog verloren…..dat zijn wel mensen die wat mij betreft niet vreselijk actief zijn op Internet…want alle actieve web 2.0 ‘ers zijn er nog.
Ook heel veel nieuwe contacten,….ja Majesteit ook velen daarvan fysiek ontmoet….

Met het nieuwe Drempelloos concept hebben we inmiddels een paar keer leuke workshops verzorgd en gaan we daar het komend jaar echt de schouders onder zetten.
Oh ja en bloggen natuurlijk…..voel me een echte blogger…iets regelmatiger misschien komend jaar…maar heb mijn stiel gevonden.

Kortom: topjaar gehad en topjaar in het vooruitzicht.
Op deze plek wens ik iedereen een heel gelukkig 2010 toe…natuurlijk prive maar ook zakelijk…want als het thuis klopt….klopt het beter…ook als het zakelijk even wat minder klopt.
Mijn hart klopt gewoon 7 dagen per week, 24 uur per dag voor alle leuke, lieve en onmisbare mensen…online en offline.

3 reacties

 1. Mooie woorden Karin!
  Eigenlijk kan je nu dus zeggen:
  “Tot nu toe hield ik niet zo van die oudejaars/nieuwjaars sfeer”
  Want zo is het toch leuk de balans opmaken?

 2. Ha die Karin,
  Goed verwoord, prachtig!
  ‘k Geniet van je blog, je tweets en heb je zelfs, ja Koningin, ook irl ontmoet. Maar dat had niet gebeurd zonder online contact!

  Ga vooral door met je spetterende posts hier en op twitter. Soms moet je aanstoot geven om zaken te verhelderen of aan de kaak te stellen. Je hebt het talent dit spontaan en in duidelijke taal te doen!!

  Succes in je inmiddels vaste baan, en van harte een spetterend :-), inspirerend maar vooral gezond en voorspoedig 2010 toegewenst!

  PS En dat de klaprozen maar tot volle wasdom moge komen 😉 Kan haast niet anders, met zo’n oorsprong en nu zo’n voedingsbodem en liefdevolle verzorging!!

 3. Wat kan ik nog toevoegen aan de prachtige woorden van Florina (die ik het komend jaar ook eens in het echt hoop te ontmoeten), behalve dat ik je zeer waardeer als blogger, als nog steeds een beetje collega en als online en offline vriendin. We gaan elkaar vast weer vaak tegenkomen volgend jaar en ik weet zeker dat je je in je werk en hier weer duidelijk zal laten horen.
  En nu naar de borrel. Proost! 😉

Reacties zijn gesloten.