Op eigen benen verder….1 juli nadert snel.

logo-kw
Hoewel ik in LinkedIn mijn profiel al stiekem heb aangepast en het ook op Twitter aangekondigd heb, schiet het schrijven van een blogpost er helemaal bij in.
Vanaf 1 juli ga ik de stap naar zelfstandig ondernemerschap zetten.
Onderwijs en de dynamiek die onderwijs biedt zit te diep in mijn genen om er te ver van af te staan.
In goed overleg met KPN Consulting (we gaan dus als “vrienden” uit elkaar) ben ik nu mijn vrije dagen aan het opmaken en werkzaamheden aan het overdragen aan collega’s.

Terwijl ik de afgelopen weken druk aan mijn onderzoeksvoorstel SpelenderWijs, ontwikkeling van mediawijsheid van leraren met behulp van een bordspel, aan het schrijven was….denderde de tijd door. Aanstaande vrijdag 20 juni is de beoordeling van het onderzoeksvoorstel en daarna ga ik vol aan de slag met karinwinters.nl
Vanaf 1 juli wil ik een aantal diensten proberen te ontwikkelen waar ik onderwijs mee wil gaan helpen. Ik geloof dat ik op een aantal gebieden namelijk best wel iets te delen heb.
(ICT)Bekwaamheid, met een bekwaamheidsdossier dat VAN de leraar zelf is. Helpen bij een Sociale media strategie voor onderwijsinstellingen, de student is je klant. Daarnaast sudderen er een aantal ideetjes die nog in de denkfase verkeren.
Inmiddels heb ik me als netwerkpartner van mediawijzer.net aangemeld dus ook daar moet ik ook nog mee aan de slag.

Vanmiddag ontplofte de Twittertijdlijn, want de eerste zichtbare activiteit is al in de nieuwsbrieven verspreid. Samen met Marcel Kesselring pakken we de hoofdredactie van Vives Magazine op We hebben samen gekozen voor een eindredactie  per magazine (dus ik mag van 2 magazines per jaar hoofdredactie doen), omdat ik zo graag het beroepsonderwijs meer in de schijnwerpers wil zetten. Er gebeuren daar zoveel mooie dingen, die een prominentere plaats verdienen. Juist omdat Vives magazine nog lekker op papier uitkomt denk ik dat zo ook de “niet Sociale media docenten” bereikt kunnen worden.

Al met al een heel enerverende, verwarrend en zeker ook spannende tijd.
Bloggen over onderwijs met ICT, mijn ongezouten mening zeggen en gewoon dollen, blijf ik hier doen. Zakelijk bloggen is zojuist op karinwinters.nl gestart.

Oh en….is het eerste ontwerp van een logo wat?

 

 

3 reacties

Reacties zijn gesloten.