Oosah, het kan niet op 1TB gratis ruimte online.

Op de weblog van Helikon las ik een een aanbeveling voor Oosah en hup weer een accountje erbij. Natuurlijk heb ik Dropbox al op mijn Notebook, maar hoorde daar deze week wel een vraag over, als je dropbox op de PC hebt staan (bij mij dus ook actief) hoe veilig zijn je bestanden en je eigen PC dan? Daarbij komt ik had graag de 50 GB opslagruimte gewonnen, nu 2 GB. Oosah is eigenlijk net zoiets alleen zonder de software op je PC, maar wel rechtstreekse koppelingen naar je Flickr, Youtube en Picasa accounts. Klaar voor de Iphone (heb ik niet hoor) en lees dit nog maar eens 1 TB (ik denk dus terrabyte) opslag of lees ik dat nu verkeerd? Hoeveel bytes zijn dat?
Je kunt het Nederlandstalig instellen. Mooie lay-out van de site en je eigen ruimte. Je kunt embeddable slideshows maken van verschillende media bestanden.
a) waar doen ze het van?
b) wie heeft die rare naam bedacht?
c) de vraag over de beslotenheid van mijn bestanden is er natuurlijk ook, maar ja ik heb geen echt belangrijke stukken die ik online bewaar. Die staan op de beveiligde stick.
Trouwens vanmorgen al file want ben waarschijnlijk niet de enige die eens wil kijken.

Blogged with the Flock Browser