Ook Trendmatchers hebben komkommertijd.

Je kunt wel zien dat de vakantie eraan komt (en in het Noorden al begonnen is). Zag via de statistieken dat er vanaf Trendmatcher zijn blog geklikt werd naar de mijne. Nou kon ik niet direct zien hoe dat kwam totdat ik ging schuiven in het woordspel dat Willem gemaakt heeft. Volgens mij heeft ie er echt heel veel tijd aan besteedt om de Bloggers woordpuzzel te maken. Probeer het zelf maar eens zou ik zeggen, op zijn blogpagina.…hij is wel weer zo delend geweest de link naar de XML code erbij te zetten maar ik neem em niet over. Schrok me rot mijn gezicht weer in alle vormen en maten te zien 🙂
ikkeopblogwillem

Eén reactie

  1. Die XML code is generiek en te gebruiken voor allerlei woordenlijsten die je zelf maakt. Het is dus niet zo dat je met die xml code het woordenspel krijgt met de bloggers.
    Voor hetzelfde geld doe je iets met bloemen of gerechten.
    Je zou het wél uit moeten proberen om te zien hoe makkelijk en snel het gaat!

Reacties zijn gesloten.