Ontvangen en aan de slag met de Desire

Voor de brievenbus gelegen, erachter gekomen dat de bel het niet deed….maar hij is binnen. Het wachtleed is geleden. De door mij verwachte fout met rembours betaling is zelfs niet gemaakt. Dus Vodafone mag weer 2 jaar mijn provider zijn 🙂
De keuze voor een Desire was voor mij eigenlijk een gevoelsmatige, dit is mijn 3e HTC en ben steeds erg tevreden dus waarom veranderen.
Voordeel ook als je bij dezelfde provider blijft dat je je sim kaart in de telefoon steekt en na intikken wifi code, wat oefeningen met het touchscreen en aan en uit zetten was ik aan de slag.
Natuurlijk moet ik echt van alles nog gaan uitproberen en zoeken naar leuke apps. Eerste tip vanmorgen van collega, stel een deblokkeringscode in anders blijf je handtasbellen.
Nu nog even een hoesje zoeken, maar ja ben bijna jarig dus komt er vast wel een.
Onderwerp mobieligheid is dus weer terug en natuurlijk zijn android app. suggesties van harte welkom. Peep voor Twitter is al in gebruik.

2 reacties

  1. Je zult er geen spijt van krijgen. Het is een geweldig toestel met zeer veel mogelijkheden. De enige nadelen die ik heb ondervonden zijn:

    1. De accu is snel leeg bij intensief gebruik. (Ik vraag me trouwens af of dat bij andere toestellen ook niet zo is)

    2. Het intern geheugen raakt wel eens vol bij het installeren van veel apps. Gelukkig kun je bij froyo veel apps naar je sd kaart verplaatsen. (Maar ook nog veel niet.)

    Voor de rest een supertoestel.

  2. @Antoine, mede dankzij jou is mijn start met de Desire razendsnal gegaan en heb bijna alle tips die je per mail gestuurd hebt gebruikt. Wat mij echt verrast is de gebruiksvriendelijkheid. Zal een lijst maken van de dinigen die ik er op gezet heb. Nu alleen nog eens ouderwets snorren naar fatsoenlijke geluiden en beltonen en nee geen oude telefoon 🙂 Dank nogmaals!

Reacties zijn gesloten.