One minute of fame, ik in het AD

Een tijdje geleden werd ik gebeld door Marjolein Hendriks van het Algemeen Dagblad, zij had mijn verhaal over solliciteren via LinkedIn gevonden op dit weblog. Na een heel leuk telefonisch intervieuw en een fotograaf Cor de Cock aan huis, werd het afwachten. Afgelopen vrijdag lag de krant met mijn foto en een artikel erin hier op de tafel. Ook bij AD online was de foto te zien. Gelukkig ook gratis reclame voor Paragin, zij zijn per slot van rekening ook de werkgever die gereageerd hebben op mijn oproep. De kop laatste strohalm vond ik wat overdreven, zo wanhopig was ik in oktober nog niet 🙂 Wel vreemd om jezelf zo pontificaal in de krant te zien. Mijn one minute of fame..met nog een vervolg op een later tijdstip in een HRM blad….ben benieuwd.
Nu toch een vraag, mijn gezicht en wetend dat het een AD foto is…mag ik die dan publiceren? De fotograaf is Cor de Cock.
afbeelding vergroten

5 reacties

  1. Karin,
    Wat een prachtig nieuws! Een heel leuke blog over een mooi artikel in de AD. Wat een geweldige ontwikkeling Sollicitatie via LinkedIn!

    Grtz
    Jeroen Rougoor

  2. @jeroen, de sollicitatie was al in oktober en inmiddels al ruim 4 maanden aan de slag bij Paragin, papieren pers 🙂

  3. Goed verhaal en dat in het AD 🙂 Misschien Henk 1s vragen voor 1 foto? Met 1 andere lens 🙁 Flauw he? Tot kamelen….

Reacties zijn gesloten.