Onderwijs en ICT, luisteren en Gadgets scoren.

Met verschillende collegae van binnen en buiten ons ROC rondje beurs gemaakt. Annet Smith kan jaloers worden, wat een gadgets konden we scoren. Vraag me wel af wat ik nou weer met 2 paraplu’s moet en of dat lichtgevend ijsblokje of de knipperende pen zinvolle uitbreidingen van mijn huishouden  zijn (zou moeten gadgominderen).

Meest verbazingwekkend: trajectvolger folder van Logica, daar ga ik het nog wel eens over hebben.
Ik heb vast een digiboard gewonnen (lever ze allemaal maar thuis af en ik wil jullie niet meer zien….komen me de neus uit). Eindelijk de Asus gezien die nu te koop is en ook de gifgroene 3e wereld PC. Leuk! Die Eee PC van Asus is wel kicken trouwens maar dat vind ik nog steeds van een macbook, alles wat je niet hebt is leuk…wat moet ik nu met de gadgets die ik wel heb?
Oh ja en de foto’s zijn weer dramatisch slecht, betrapte echter wel Willem Karssenberg kwijlend boven een Eee PC van Asus.

Was weer gezellig dus, morgen weer echt werken in plaats van net werken

willemgadget