Oktober kennismaand

De maand oktober is uitgeroepen tot kennismaand. Een week was tekort en nu is het dus een maand geworden. Mooie website met daarin alle verschillende programma’s die georganiseerd worden tijdens deze maand, gerubriceerd op provincie. Leuk om er eens te kijken. Volgens mijn heel erg gericht op de basisschool leerlingen. Grappig ook eigenlijk wel dat 5 oktober de dag van de leraar is en nog grappiger is dan dat als je de link docent op de kennismaand site aanklikt er een melding komt dat die pagina niet bestaat. Geen redden meer aan denken de makers waarschijnlijk. 🙂 (in inmiddels na nog een keer klikken wel een pagina voor docenten, maar kon het niet laten).

Blogged with the Flock Browser

0 reacties

  1. zodra je een keer op de agenda geklikt hebt klopt de link voor Docenten inderdaad niet meer (er staat dan twee keer een map pagina in het pad).
    Direct vanaf de homepage lukt dat wel. Ik heb de fout via hun mailadres gemeld.

  2. Karin, je bent werkelijk onovertroffen als kennisblogger!!! Als ik jou niet had op deze ‘godverdomse bol’ (citaat uit de titel van Dimitri Verhulsts nieuwe roman die morgen gratis verschijnt – in bijlage bij het weekblad Humo), was ik een holklinkend vat van domheid. Manmanman [zeg ik niet beter vrouwvrouwvrouw of meidmeidmeid (in het nieuwe magazine van Goedele Liekens opgemerkt dat die VIP-vrouwen elkaar aanspreken met ‘meid’ – niet dat ik me aan hen wil spiegelen, hoor, maar het klinkt wel ‘aanminnelijk’, vind ik)], wat wéét en ken en kun jij véél … Maar jij bent duidelijk ook ongelooflijk sterk in technologie en in het bezit van zoveel hightech-snufjes (gadgets, klinkt degelijker, niet) dat mijn mond openvalt van be- en verwondering. Wow! Weet ik dankzij jou ook al weer beter wat er in de wereld te koop is. En moet ik tot mijn ontsteltenis vaststellen hoezeer mijn koopkracht met de dag daalt.

    Blog zo voort, Karin! Je bent bezig met de verovering van de wereld en dat is ongemeen spannend om volgen.

Reacties zijn gesloten.