Oh oh, hier word ik hebberig van

Vanmorgen de files even wegdenkend en wachtend tot dat lukte, even de lijst van nog te bekijken sites doorgebladerd. Kwam zo ook op Modista, Daar word je hebberig van. Het is een mode site waar je naar schoenen, tassen en accessoires kunt zoeken. Stel ik wil met mijn kleine voetjes (maar maatje 42) mooie rode lakschoenen met een hakje van een centimeter of 7….aanklikken wat er een beetje op lijkt en Modista zoekt in de database naar vergelijkbare schoenen. Huppakee kopen maar. Met name bij de tassen krijg je hebberige neigingen. Dit is trouwens leuker zoeken dan vergelijkbare technische sites alleen die zoeken  dan op foto’s van je Flickr en Facebook accounts. (Polarrose bijvoorbeeld).
Nu nog een site die me kan verlossen van mijn eeuwige zoektocht naar dat ultieme “zwarte jurkje” dat in geen garderobe schijnt te mogen ontbreken, maar bij mij nog altijd niet aanwezig is.
tassenmodista

Eén reactie

  1. Had ik toch net die baksteenrode IT-bag van Longchamp (?) of Delvaux (?) in een advertentie zien staan! Dat treft. Is dat niets voor jou, Karin?

    En die petite robe noire – ik zie dat Guerlain er ook een nieuw parfum bij heeft bedacht. Hebben niet alle couturiers er steeds eentje in hun collecties? Dat blijvertje sinds Chanel rond 1920?

Reacties zijn gesloten.