Oh ja, had toch nog niet zoveel te doen: ga weer schilderen.

Op 6 april ga ik eindelijk, na een paar jaar niets gedaan te hebben op het doek en met mijn handen, weer schilderen. Af en aan heb ik jarenlang her en der schildercursussen en tekenlessen gevolgd. De ene keer een weekend, de andere keer een heel jaar. Nadeel voor mij is dat schilderen thuis nogal wat overhoop haalt en ik mezelf de tijd niet gun om de spullen voor de dag te halen. Daarnaast is het gewoon heel lekker om met meer mensen bij elkaar met iets “scheppends” bezig te zijn. Mooi is ook dat dat mag mislukken en niemand er last van heeft, alleen ikzelf. Bij heel wat ex-collegae hangen er ook doekjes aan de muur…ik neem afscheid met een schilderij…maar dan moet er wel iets weg te geven zijn.
Dus ik ga er weer voor en probeer mijn handen net zo lekker te kleuren als die van Mieke Siemons (zie foto)…enne je kunt er nog bij…als je zin hebt.

2 reacties

  1. Hee Karin!
    Wat leuk, dan gaan we elkaar zien, want ik ga door op de vrijdagmorgen en zal een paar keer een les bij jullie komen inhalen op de dinsdag. Net als jij komt het er bij mij thuis niet van om aan de gang te gaan, maar nu na 10 lessen bij Mieke is het volop aan het stromen. Veel plezier en tot snel.
    Karin

Reacties zijn gesloten.