Oei ik groei

Verschillende mensen hadden me de tip gegeven om de blog eerst routine en regelmaat (geen reinheid gelukkig) te geven. Voor ik wereldwijd ging en reclame ging maken (ik ben daar over het algemeen nog niet zo heel goed in, beetje last van Calimero syndroom)
Voor ik het wist stond de blog deze week op de site van
www.rocnieuws.nl, Trendmatcher Willem Karssenberg noemde mijn naam in zijn Blog (waarvoor dank).

Het mooiste is wel dat Henk van Rijssen, onze Blackboard topper er vandaag een schepje bovenop deed.

Dacht aan de mededeling in onze grote community Blackboard nieuws te zien dat er een mededeling over geplaatst was. Echter, de link naar de Blog staat zelfs in de modeles die je op je persoonlijke startpagina kunt toevoegen. Hartstikke leuk en beetje trots op mezelf, of zou het komen dat ik een netwerker ben en het voor wat hoort wat principe dan telt?.

Maakt dat ik extra energie gekregen heb om de Blog te blijven vullen, het is ook erg leuk om te doen vind ik.

Als beloning voor al mijn inspanningen heb ik wel een gadget verdiend, eerst even bij Annet lezen wat het gaat worden (of wachten tot Willem 
weer een nieuw gadget koopt dan is het een week later lekker goedkoop verkrijgbaar).
bbmodule.jpg