Nu we het toch over geld hebben

Op de weblog van Wilfred Rubens zag ik zijn prachtige aankondiging voor het nationale E-learning congres in Apeldoorn. Mooie lijst met sprekers (inclusief Wilfred) op een prachtige locatie. Echter wel voor het lieve sommetje van 1499,00 Euri voor 2 dagen. (als Erepublik bewoner is dat bijna 3.500 NLG)
Op diezelfde 2 dagen (FANTASTISCHE PLANNING COMPIMENTEN) wordt in Utrecht de eerste IPON (ICT Platform Onderwijs) georganiseerd.
Van de website:
IPON2008 herschrijft de geschiedenis. Ict is ‘hot’. Uitgevers zetten zich versneld in om hun materiaal te digitaliseren. In alle vormen van onderwijs wordt het fenomeen ‘afstandsleren’ geïntroduceerd. De voordelen liggen voor de hand: zowel in de zin van efficiënt en effectief onderwijs als ten aanzien van een betere aansluiting op de arbeidsmarkt.

De ontwikkelingen gaan snel. Scholen en instellingen maken zich op voor een indrukwekkende inhaalslag waarbij het belang van de leerlingen vanzelfsprekend voorop staat.

Bij deze inhaalslag heeft het onderwijs een grote behoefte aan informatie. Aan een duidelijk overzicht van nieuwe mogelijkheden en de aantrekkelijke gevolgen. De interesse voor een centraal event waar alle informatie compact, helder en van hoog niveau beschikbaar is, is groot.

Mooie is: GRATIS en VOOR NIKS. Dus als je geen geld hebt maar wel Onderwijs&ICT minded kijk dan hier.

mail