Nou weet iedereen het wel..maar nog een keer

Ik  vond vandaag  een prachtige bewerkte foto voor het Edubloggers etentje van morgen.  Zou Marcel er speciaal lettervermicelli voor in een kippensoepje gegooid hebben? Wat dan ook, hieronder de foto en zie de gelukkige inschijvers vanaf 19.00 uur bij Lofen in Utrecht. Voor diegenen die te laks waren om zich op te geven: zij kunnen gelukkig later vast heel veel foto’s en blogverslagen lezen (Googelde net 1500 hits). Zal ze verzamelen voor jullie. Zag Hans Mestrum roepen in Twitter dat ie het niet ging halen ivm achterstallige video auditing en lees her en der over snotteraars, we zien wel. Jeroen heeft in elk geval een lam handje van het schrijven van 38 kaartjes.
Mooie foto Marcel!

Blogged with the Flock Browser

6 reacties

 1. tja jammer maar helaas. volgende keer toch beter met dit edublogfeestje rekening houden in mijn agenda. maar laat de soep met letters niet minder smaken en iedereen de groeten 😉
  Ik zie jullie morgen of overmorgen.

 2. Krijg NU al zin in een lekker soepje. Nou tot straks dan…

 3. Hoi Karin
  Jullie hebben het vast zeer gezellig gehad … Ook op deze plek mijn excuses! Ik had me er zo op verheugd van jou en de edubloggers in Lofen live te ontmoeten. Hopelijk heeft de receptionist van Lofen jou gisteravond in extremis mijn excuses nog aangeboden. Hij beloofde me aan de telefoon dat “hij zou zien wat hij kon doen”.

  Kosten die je door mijn afwezigheid hebt, wil ik uiteraard graag vergoeden. Roep maar. Ik vind het zo erg dat ik jullie allen heb moeten missen – al dat prettigs en lekkers! En mijn naamkaartje door Jeroen … Ach, ach, ach.

  Straks struin ik door jullie verslagen en zal ik met spijt in het hart jullie foto’s bekijken. En natuurlijk ook in bewondering (op)kijken naar al die leuke dames en heren in gastronomische verwenning verenigd. Er is momenteel ÊÊn zinnetje dat me rechthoudt, eentje met een uitroepteken, op de Fontys-wikipagina voor de inschrijvingen: dat er volgend jaar weer een edublogdiner wordt georganiseerd! Dat stemt me hoopvol. Als ik dan tenminste nog ‘binnen’ mag …

  Heel leuke Onderwijsdagen ook!

  Veel groetjes – meteen aan alle edubloggers
  janien

Reacties zijn gesloten.