NOT, meet the Bloggers

Kennisnet heeft zijn ambassadeurs naar een cursus beursflirten gestuurd (ik word in Twitter op de hoogte gehouden) en zelfs ex-ambassadeurs uitgenodigd om ervaringen uit te wisselen met de mensen van de werkvloer. Ze hebben ook een aparte NOT pagina gemaakt waar een mooi filmpje te zien is (alleen de link is handiger ivm zelf starten van het filmpje).
Al een hele tijd geleden is Willem Karssenberg begonnen met het idee in de week leggen bij Kennisnet. Mogen wij een hoekje van de stand gebruiken om “meet the Bloggers” te realiseren?
Volgens mij zijn er donderdag 29 en vrijdag 30 januari edubloggers te vinden op de stand van Kennisnet, dus als je in de buurt bent: Meet me!
tomeet

2 reacties

  1. Ik heb inmiddels vrij kunnen krijgen voor de vrijdag. Kan ik mezelf nog aanmelden om op vrijdag in het bloggershoekje te staan. Ik zou het geweldig vinden. (heb deze reactie ook bij Willems blog achtergelaten.)

Reacties zijn gesloten.