Ning niet meer gratis, Wetpaint trilt van reclames…de zoektocht

Voor een jaarlijks terugkerende activiteit hadden we vorig jaar veel tijd gestoken in een wetpaint omgeving. Toen ik afgelopen week de community wilde re-activeren, galmde de site van de reclames. Logisch want het geld moet ergens vandaan komen, maar moet die intelligentie quiz er nu in? Ook heel ergerlijk die “u bent de 100.000e bezoeker” geen grap. Wegwezen daar dus…er is meer dan dat. Ning wordt een betaalde service, daar ga ik geen tijd in steken dus. Afijn op zoek…naar een nieuwe “gratis” community tool. Ik vond Grou-ps in een beta versie, maar wel gratis en de moeite van het proberen waard. Als er tips zijn voor een andere gratis community tool..houd ik me aanbevolen. Reclame mag, maar niet die schreeuwerige oplichters. Trouwens ze geven aan dat je je Ning daar kunt migreren.
Weet iemand welke land extensie .ps is trouwens?

6 reacties

  1. Mooi hè, dat op het gebied van landenextensies Palestina wél als een land gezien wordt en dus z’n eigen .ps-landenextensie heeft 🙂

  2. En nu dan serieus:
    Ken je alle mogelijkheden van Google Sites?
    Wat ontbreekt daar wat je persé nodig hebt?
    Ik denk dat wanneer je alles uitnut je een heel eind komt, eventueel in combinatie met Google web elements zoals het conversation element om direct te reageren.

  3. @willem, daar had ik dus nog helemaal niet aan gedacht, dank! ook even kijken naar de tips van @Fons, ik kan dus vooruit

Reacties zijn gesloten.