Nieuwe uitdaging, de huisstijl blijft wel groen.

Na 3 drie jaar met vreselijk veel plezier bij Paragin gewerkt te hebben ga ik toch een nieuwe uitdaging aan. Vanaf 1 januari 2012 ga ik aan de slag bij KPN Consulting, als onderwijs adviseur. Op mijn loonstrookje komt consultant te staan maar dat vind ik een jeuktitel.
De afgelopen jaren heb ik onvoorstelbaar veel geleerd, commerciëler leren denken, uitdagingen gezien en gegrepen. Met name inhoudelijk heb ik een grote slag geslagen. Om te kunnen antwoorden op vragen moet je altijd een stukje beter geinformeerd zijn, meer te weten willen komen en heel veel vragen stellen.
Vertel mij niets meer over EVC, EVP, Loopbaan en burgerschap, Referentieniveaus, maar met name over competentiegericht opleiden, wegen en beoordelen. Beoordelingsportfolio’s en ePortfolio’s.
Daarnaast is mijn netwerk inmiddels onvoorstelbaar gegroeid en ken ik zo veel leuke goede mensen, dat KPN me heel graag in huis wilde hebben.
Wat ik ga doen??? Hard werken voor onderwijs, met onderwijs en in onderwijs….want daar blijft mijn hart liggen.
Natuurlijk neem ik de mooie producten van Paragin mee….en zal ik de wereld gewoon lastig blijven vallen op Twitter in met mijn weblog!

12 reacties

 1. Geweldig Karin en natuurlijk van harte gefeliciteerd!
  Goed te horen dat je hart in het onderwijs blijft én dat je ons lastig blijft vallen.
  Ben wel heel benieuwd wat je nu écht gaat doen bij KPN…

 2. Hi Karin,

  Van harte 😎 met je nieuwe uitdaging.

  We komen elkaar vast weer tegen ergens in het land.

  Groetjes, Patrick

 3. Wow, Karin, wat een verrassing! Maar zóóó geweldig voor je! Driedubbel van harte!
  En natúúrlijk blijf helemaal betrokken bij het onderwijs. Het zou zonde zijn jouw kennis en visie niet vertaald te zien in een prachtige nieuwe baan!
  Ik wens je alle succes!

 4. Wat!? Nóg commerciëler?!
  Gefeliciteerd met deze mooie stap lieverd!
  Eens kijken of KPN-onderwijs een beetje aan de iPad kunnen krijgen 😉

 5. Gefeliciteerd! Goh, dit had ik niet verwacht, ik dacht dat je daar nog wel goed zat. Maar ben natuurlijk zeer benieuwd naar je nieuwe ervaring!
  Kaj

 6. Van harte! Heel veel plezier met de nieuwe weg die je alleen maar kon inslaan met alles wat je in je rugzakje meeneemt. Super!

 7. @Marcel, @Patrick, @Florina, @Fons, @Kaj, @DirkPaul @Annemarie, hartelijk dank voor de mede blijheid…jullie gaan echt nog van me horen en zien!

Reacties zijn gesloten.