Nieuwe site: belangrijke dag

Gisteren is de site belangrijkedag.nl de lucht in gegaan. Als je je aanmeldt kun je reminders ontvangen over de dag die je aangegeven hebt. Persoonlijk gebruik ik liever mijn eigen agenda omdat ik anders weer extra handelingen moet verrichten. Doet me wel denken aan de radio reclame waarin een man zijn 12,5 jarige bruiloft vergeten is en via nummerinformatie een tankstation zoekt waar ze bloemen verkopen. Misschien een site voor mensen die constant de verjaardag van hun schoonmoeder of hun trouwdag vergeten?
belangrijkedag

Blogged with the Flock Browser

Eén reactie

  1. Met Google agenda kan ik ook instellen dat ik een sms krijg voor afspraken die ik er in zet. Omdat ik meer bij google heb is dat net zo handig of juist nog handiger.

Reacties zijn gesloten.