Nieuwe naam voor ROC Midden Brabant

roctilburg

Toch even melden dat wij als ROC Midden Nederland nu niet meer verward kunnen worden met ROC Midden Brabant. Vorige week al in de plaatselijke pers vanwege de nieuwe namen op de gebouwen maar vrijdag officieel onthuld (geloof zelfs met vliegtuigjes). ROC Midden Brabant is als onderdeel van de onderwijsgroep Tilburg, ROC Tilburg geworden. Het VMBO gaat door onder de naam Midden Brabant College.
Bij Mosredna en Blogisch meer te zien en te lezen.
GEFELICITEERD en vanaf nu wel wat meer moeite doen om een email adres in te tikken @onderwijsgroeptilburg.nl in plaats van rocmb (ja ja 1 letter verschil met rocmn).

0 reacties

  1. Wacht maar! Ook bij jullie lopen ongetwijfeld mensen rond die vinden dat het wel welletjes is met dat losbandige ‘ROC MN’. No way dat dat blijft!!!!.
    ROC Utrecht, dat moet het helemaal gaan worden. Pas maar op!!! . Nog heel even en er staat bij jullie iemand uit die marketinghoek op en die beweert dat dat de beste keuze is die het ROC MN kan maken.
    Enne… ik hoop dat jullie dan een andere kleur kiezen dan roze (homo) of paars (rouw). Kies een keer voor groen (fris, bloeiend, maar ook een beetje AOC-erig), of blauw (gedegen, waterig, behoudend, maar why not?), of grijs (volgens de meeste medewerkers van AOC’s staand voor alles wat niet groen is), of rood (socialistisch, verliefd, agressief, onvolwassen maar vol passie) of oranje (nationalistisch fris, kampioenistisch, olympisch, afrikaantjeserig en meer. Hoeveel vooroordelen kunnen er aan kleuren kleven?
    ?????? Ik hou het meestal bij zwart en wit, maar dat zijn volgens veel mensen geen kleuren.

Reacties zijn gesloten.