Nieuwe look om te testen…en druk druk

Heel even een nieuwe look testen. Ik was de oude een beetje zat en wil eens wat meer spelen met wat andere dingen.
Vandaar de nieuwe look, eens zien of deze bevalt. Feedback is welkom 🙂

Ondertussen blijft er zoveel materiaal liggen om over te schrijven en zeker gezien het feit dat er zoveel nieuwe dingen bijkomen niet zo heel handig.
Ik ben aan het kijken hoe online portfolio’s zich ontwikkelen en hoe e.e.a te gebruiken is voor mezelf, mijn eigen werk en of er uitschieters zijn.
Ik ben aan het neuzen in Guruscan en 7Skills, beiden Nederlandse ontwikkelingen en ben heel benieuwd hoe dingen gaan uitpakken.
Ikzelf zou het heel mooi vinden als ik mijn netwerken zou kunnen visualiseren zoals dat in LinkedIn kan met LinkedIn maps
Daarnaast zouden standaard skills handig zijn en nog mooier meetbaar. Bij Guruscan kan ik aangeven hoe goed ik zelf denk dat ik ben. Bij 7skills kan ik zelfs mijn eigen skills beschrijven. Alles is echter subjectief en niet meetbaar.
In zulke omgevingen zou het mooi zijn dat eens meetbaar te maken, zijn we ook af van zelfbenoemde experts in van alles en nog wat. Toon het maar aan.
Afijn beide clubs hou ik in de gaten en zal er bij wat meer tijd eens wat dieper op ingaan, wordt wel weer eens tijd.
Ook Prowise, die digiboard onafhankelijke software moet nog steeds een paar avonden gaan kosten. Er komen daar steeds meer 3D afbeeldingen in mee en de prijs is echt heel acceptabel. Maar daarover later mee dus.

Het is echter wel goed dat ik weinig tijd heb om dingen echt goed te onderzoeken, betekent dat ik in mijn werk veel, heel veel uitdagingen heb. Waaronder de cloudoplossing van KPN…en daar moet natuurlijk ook eens wat over geschreven worden….echter met toestemming  en live voorbeelden…even geduld nog dus.

 

9 reacties

 1. he Kaat, ziet er kek uit je nieuwe look en feel. Letters links standaard wat klein maar dat zal mijn leeftijd zijn > fff scrollu dan maar

  groetjes
  Caren Kunst

 2. Mooie vormgeving Karin, ziet er goed uit!

  Je link naar guruscan.nl mist trouwens een http://, nu opent hij als map op je eigen website en dat levert een 404.

 3. @jeroen, dank voor de tip..aangepast en nou ook maar eens een keer aan de slag met die 404 pagina…eens puzzelen;-)

 4. hellup. Hier ging ik zelf in de fout. Ik had mijn beeldscherminstellingen handmatig aangepast en was daarmee naar je nieuwe site gesurft. Er is helemaal niets mis met je site. Sorry, sorry.

 5. kijk eens naar peelz – daarin kun je jezelf scoren EN om feedback van anderen vragen. Zelf nog niet geprobeerd, maar zag een aantal anderen online die er enthousiast over zijn.

 6. @Corina, geeft niks zal als ik je morgen op Texel tegen kom gewoon niet zwaaien naar je 🙂

 7. @henk, heb je een link voor me? zet ik die er nog even bij

Reacties zijn gesloten.