Nieuwe baan, nieuwe kansen in het nieuwe jaar.

Het nadeel van Twitteren, Bloggen, Plaxo-en en meer online activiteiten is dat de wandelgangen daar heel wat breder en langer zijn dan in mijn eigen kleine echte ROC wereldje. Ook weet ik niet of ik nu voor mijn beurt spreek en de hele deal niet doorgaat maar ben te blij om het voor me te houden (zal wel meevallen natuurlijk).Daarbij komt dat er al heel veel mensen weten dat ik aan het solliciteren was en dus nu ook het resultaat maar even geblogt moet worden.
Per 1 januari vertrek ik bij het ROC en ga de commercielen versterken. Gelukkig een prettige commerciele club genaamd Paragin die heel veel verbindingen heeft met het onderwijs en hopelijk met mijn komst de verbindingen kan blijven leggen.
Mooie is dat ik gewoon door kan gaan met Bloggen en ook tijd krijg (neem) om bijvoorbeeld web 2.0 ontwikkelingen te volgen en nog veel meer nieuwe en spannende dingen ga doen.
Leuk is nu ineens dat op de site rocnieuws het logo van Paragin er even 2 keer staat.
Laatste woorden over ROC zijn nog niet geschreven natuurlijk maar het nieuwtje moest even de wereld in en kan haast niet wachten tot het nieuwe jaar begint.

Blogged with the Flock Browser

0 reacties

 1. Goed voor jou, maar hoe denken de achterblijvers daar over? Volgens mij zullen ze je missen.

 2. heh, Karin, gefeliciteerd.
  hoop dat de commercielen leuk zijn
  maar het was duidelijk tijd eens weg te gaan
  heb dat paar jaar geleden ook gedaan en ben er heel blij mee dat gedaan te hebben

 3. Hoi Karin,

  Gaaf een nieuwe baan voor je en ik denk dat je bij Paragin meer je ei kwijt kunt. Excuses dat ik eventjes aan mijzelf dacht en het niet leuk vond dat je weggaat. Het wordt straks hyven en bloggen…
  Keep me posted!

 4. Hoi Karin,

  Gefeliciteerd en veel succes. Ben benieuwd hoe het je bevalt. En of je zo open blijft bloggen als je nu doet.

 5. Dikke, dikke proficiat, Karin! Heel veel succes! Fantastisch, toch! En je jobinhoud: dat lijkt me wel een droombaan! heb ik het goed begrepen, dat je nu voor de kost kunt bloggen en 2.0 nog beter volgen en ontwikkelen? Anders blogde je natuurlijk ook al wel ‘voor de kost’, maar toch anders, niet, zo meer van ‘tussen de soep en de patattten’?

  Stel ik me dit goed voor? zo verging het mij toen ik nog lesgaf, de laatste jaren. Ik wilde en zou mordicus 2.0 met mijn klassen, omdat ik de hete wind van de ICT-revolutie in mijn nek voelde. Maar alles 2.0 kon alleen maar in mijn ‘vrije tijd’ groeien: via nascholing, lectuur surfen, experimenteren. Het was dus ook ‘voor de kost’: de kwaliteit van mijn lessen, de zorg om de competentieontwikkeling van mijn leerlingen, mijn ‘professionalisering’. Mijn ‘werkkader’ bleef wel ‘traditioneel’, mijn ICT-pogingen ingebed in vak- en schoolregels en de schoolinfrastructuur. Kunst-en-vliegwerk moet ik het noemen, worstelen met ICT om boven te blijven in mijn ‘vaste’ school- en klaspraktijk (experimenteren – tegen beter weten in?) en mijn familieleven (tijd vrijmaken) …

  Nou, Karin, zoals je wel merkt. ik kon weer niet ophouden met tateren. Ik wilde je gewoon zeggen hoe blij in met jou ben!

  Veel groetjes
  janien

 6. Mijn excuses van taalleraar. Hoofdletters en leestekens en meer. Niet nagelezen. Dat komt ervan.

 7. Hé Kaatje,
  Helemaal geweldig! Je hebt het hartstikke verdiend om weer een baan te hebben die leuk is. Toffe collega’s die wat langer blijven dan een half jaar, nieuwe spirit, werk dat er toe doet, een nieuwe omgeving, nieuwe uitdagingen . Nu maar hopen dat die commerciële wereld je bevalt. En als dat niet zo is, dan kom je hier in Brabant, in de luwte, maar uithuilen…. en daarna feesten. Gefeliciteerd!!!

 8. Hoi Karin,

  Gefeliciteerd! Dat belooft veel plezier, groei & bloei en nog meer goeds! Houd ons “posted”!

 9. Hee Karin,

  Gefeliciteerd met deze overstap! Zorg je er wel voor dat we elkaar af en toe nog tegen het lijf lopen? Veel te gezellig! En kunnen we straks via jou dingen met korting ritselen als we iets bij Paragin willen afnemen? Ik hoop dat je net zoveel blijft bloggen en twitteren bij je nieuwe baas.

 10. Gefeliciteerd!

  Stoer vind ik het dat je verder kijkt buiten je ROC.

  Heel veel succes. Ik blijf je lezen!

 11. Gefeliciteerd Karin! Al weet ik zeker dat je gemist zal worden. Bijvoorbeeld Chiel en Lizzy die op zoek moeten naar een nieuwe portfoliobegeleidster. Jij klinkt erg enthousiast. Veel geluk!

 12. Van harte geluk gewenst met deze nieuwe uitdaging (nog niet aangedurfd om als ZZP’er aan de slag te gaan? misschien de volgende stap over een paar jaar?).

 13. Ha Karin,

  was benieuwd dat het ging worden. Mooi dit! Succes gewenst.

 14. @allen 😉
  Dank voor de leuke en positieve reacties, deze post is de best bezochte in afgelopen jaar met de meeste reacties. Weet nu zeker dat ik de goede keuze gamaakt heb.

 15. He Buuf,

  Helemaal super, ziet er goed uit, echt iets voor jou. Veel succes

  groet
  Martin en Marjolijn

 16. Veel succes in je nieuwe baan. Ik hoop dat je zo af en toe nog wel iets ICT-meesterigs blijft doen

Reacties zijn gesloten.