Nieuwe baan, nieuwe kansen in het nieuwe jaar.

Het nadeel van Twitteren, Bloggen, Plaxo-en en meer online activiteiten is dat de wandelgangen daar heel wat breder en langer zijn dan in mijn eigen kleine echte ROC wereldje. Ook weet ik niet of ik nu voor mijn beurt spreek en de hele deal niet doorgaat maar ben te blij om het voor me te houden (zal wel meevallen natuurlijk).Daarbij komt dat er al heel veel mensen weten dat ik aan het solliciteren was en dus nu ook het resultaat maar even geblogt moet worden.
Per 1 januari vertrek ik bij het ROC en ga de commercielen versterken. Gelukkig een prettige commerciele club genaamd Paragin die heel veel verbindingen heeft met het onderwijs en hopelijk met mijn komst de verbindingen kan blijven leggen.
Mooie is dat ik gewoon door kan gaan met Bloggen en ook tijd krijg (neem) om bijvoorbeeld web 2.0 ontwikkelingen te volgen en nog veel meer nieuwe en spannende dingen ga doen.
Leuk is nu ineens dat op de site rocnieuws het logo van Paragin er even 2 keer staat.
Laatste woorden over ROC zijn nog niet geschreven natuurlijk maar het nieuwtje moest even de wereld in en kan haast niet wachten tot het nieuwe jaar begint.

Blogged with the Flock Browser