Nieuw platform, het nieuwe beroepsonderwijs

Via Vives werd ik geanttendeerd op een nieuw sociaal netwerk in Ning: het nieuwe beroepsonderwijs.
De Ning is gestart door  Congresmedia en heeft inmiddels 66 leden (waaronder veel bekende gezichten). Ik kan er echter niet achterkomen wat nou het doel is van dit netwerk en ook niet wat het nieuwe beroepsonderwijs is. De laatste bijdrage in de blog bijvoorbeeld is van Benjamin, prachtige foto’s van parachutespringen op Texel. Maar wat dat met beroepsonderwijs te maken heeft is me wat vaag.
Mij lijkt dat dit een proefballon is om te zien wat er gebeurt als je zo’n Ning start. Misschien handig om een doel en doelgroep te bepalen, wat wil je ermee bereiken?
Natuurlijk wel lid geworden, want stel je voor dat ik iets mis 🙂
nieuweberoepsoderwijs

3 reacties

  1. Precies mijn idee. Ik heb Het Nieuwe Beroepsonderwijs toegevoegd aan mijn Greader om niks te missen, maar tot nu toe lijkt het er niet op dat ik er iets aan mis als ik dat niet gedaan had.

  2. De community is bedoeld als opmaat naar de dag van het nieuwe beroepsonderwijs die 15 april 2010 wordt georganiseerd. Leden kunnen in de tussentijd discussies starten, filmpjes plaatsen, blogs bijhouden enz. Ook studenten doen hier aan mee (vandaar parachutespringen) Binnenkort wordt er een redactie gevormd om enigszind regie te houden op wat er in de community gebeurd. De activiteiten kunnen als input dienen voor de 15 april en al eerder voor de schouwingsdag die Het Platform Beroepsonderwijs organiseert op 22 september.
    Ik roep iedereen die het beroepsonderwijs een warm hart toedraagt, mee te doen.

  3. Het gaat er niet om om niks te missen, maar om bij te dragen. Als niemand iets doet, mist ook niemand iets. Zo simpel is het.

Reacties zijn gesloten.