Netvibes geruchten.

Naar aanleiding van Twitterberichten ben ik eens gaan zoeken naar verslagen van geruchten over Netvibes. Netvibes zou op sterven na dood zijn omdat er steeds vaker foutmeldingen zijn. Op de weblog Readwriteweb wordt erover geschreven en ook door iemand van Netvibes (10e commentaar) als volgt gereageerd: “Netvibes is far from dying” en “All in all, we may have been down today, and I again very sincerely apologize for that, but we are not down from a business standpoint. Far from it”
Op de weblog van Netvibes wordt er een update bijgehouden over e.e.a. Ook is de servicepagina aangepast.
Vroeg me af of we met geruchten Netbvibes niet zelf om zeep aan het helpen zijn door druk alternatieven te gaan zoeken en te stoppen met het gebruik van Netvibes. Ik wacht gewoon rustig af. Twee weken geleden hebben we een tijdje geen Gmail kunnen gebruiken, heb regelmatig problemen met feeds in IGoogle pagina… hoe zou het met Google gaan?

2 reacties

  1. Hoewel ik ook hoop dat Netvibes nog een lang leven beschoren is, heeft de zoektocht naar een alternatief me toch weer bij wat leuke sites gebracht die ik nog niet kende. Ik blijf Netvibes trouw, maar zal toch af en toe ook eens met bijv. Protopage mijn feeds zal lezen. Ziet er namelijk ook heel goed uit!

  2. Ja Netvibes werkt bij mij ook steeds minder. Zo komt video niet door in een aantal feeds en is het updaten naar nieuwe content traag.
    Voorlopig blijf ik het wel gebruiken, maar ik ga ook eens kijken naar alternatieven. Protopage ken ik niet dus daar ga ik dan ook maar eens mee stoeien.

Reacties zijn gesloten.