Na een halve dag IPON toch maar naar huis.


Even een eindevaluatie mijnerzijds. Fons van de Berg (Apple stand en zeer lieve collega) heeft inmiddels de foto’s gestuurd, zie commentaar en mijn prachtige hoofd mijn impressie in een expressie. (Voor de goede orde, ik heb mezelf zo gefotografeerd, niet bewerkt achteraf).

groot-hoofd.jpg
Volgens mij mogen de organisatoren tevreden zijn over het aantal bezoekers, was lekker druk. Ook goede (oude vertrouwde) mini NOT achtige beurs in het midden. Ik haat inmiddels wel die digitale schoolborden en smartboards, waar halen de scholen het geld vandaan? Wij hebben nog gewoon groene borden en krijtjes.
Over geld gesproken: de beurs was gratis, tas met informatie ook, keycord ook, maar de koffie was wel mooi 1,80 en een koek 1.20 AUW, broodjes prijs durfde ik niet te gaan ontdekken.

Omdat er nog meer gratis bijeenkomsten aankomen heb ik het rond half 3 voor gezien gehouden en ben aan het “echte” werk gegaan.
Kijk voor meer verslagen en tips ook even hier.