Mijn Google Chrome gedoe

Overal al gemeld en in de kranten geschreven maar ik heb een dilemma, probleem, ding.
Voor de niet krantlezende, alleen maar dit blog volgende lezers, Google Chrome is de beta versie van een internet browser van Google (hadden ze nog niet). Eenvoudig (des Googles) hier te downloaden en te installeren.
Maar, ik gebruik thuis meestal mijn Macbook met de onovertroffen Flock browser (werkt die eigenlijk wel in XP en Vista?) waarin ik alles maar dan ook alles bij de hand heb, feeds, personen, mail, favorieten en belangrijk al mijn inlogs voor alles waar ik moet inloggen. Twitter er in met Twitterfox, Twones (huh heb ik dat?), Web Clipboard voor plaatjes en Blogkoppeling om te schrijven. Nou scheelt het want net als Microsoft Photosynth (zie post van Helikon) is Chrome nog niet voor Applebeten beschikbaar.
Je kunt je wel op de hoogte laten houden.
Ach maar ik heb toch een Asus Eee PC….jammer de pammer, kan nog niet want alleen voor Vista en XP. Kan daar trouwens nog niets op installeren want spreek geen Linux’ (zouden  Google en Microsoft trouwens stiekum iets hebben met elkaar?).
De werk PC met XP dan maar, nou nee, want dan heb ik iets illegaals gedaan…zelf software installeren.
Who needs Chrome als je al Goud hebt trouwens?
chrome-constrictor.jpg

Blogged with the Flock Browser

0 reacties

  1. Flock werkt zekers onder Windows XP en Vista. Ik zie in je posts dat je hier gebruik van maakt, maar wist niet dat dat onder Mac was.

    Ik ben erg benieuwd wat Chrome gaat brengen, maar tot nu toe is Flock voor mij de webbrowser.

Reacties zijn gesloten.