Meme, Wat neem je je niet voor in het nieuwe jaar?

Een meme dus. Een virus dat zich verspreid. Ofwel een viral. Wat is de bedoeling? Neem de vraag over, beantwoord deze op je eigen blog en zegt het voort.
Bij Essen2punt0 zag ik de meme een tijdje geleden en wil het eigenlijk ook eens proberen. Weet niet hoe het werkt en of het werkt, maar wie niet waagt die niet wint.
De meme is: WAT NEEM JE JE VOORAL NIET VOOR IN 2009?
Kom op Janien, Monique, Moqub, Essen2punt0, Annet, wat nemen jullie je niet voor?
Goede voornemens zijn er om je er zo snel mogelijk niet meer aan te houden dus ik neem me niet voor te stoppen met roken op 1 januari!

Blogged with the Flock Browser

0 reacties

  1. Ok Karin, stokje aangenomen. Zie: http://mosredna.blogspot.com/2008/12/meme-wat-ik-mij-niet-voorneem-in-2009.html en ik zag dat Annet ook al met jouw stokje in de weer was. Janien zit nog zalig kerstfeest te vieren en bij de anderen die je noemt zie ik ook nog geen niet-voornemens. Ga je de reacties nu ook bijhouden?
    Op: http://www.netlash.com/log/stokje_of_hoe_een_meme_zich_verspreidt staat nog een aardig verhaal over het volgen van zo’n meme of stokje. Ik vind stokje mooier dan meme. Dat laatste doet me zo aan memmen denken. (Is dat de reden dat je alleen vrouwen uitnodigde?)

Reacties zijn gesloten.