Media en Entertainment (mis)management.

Vanwege gemopper van mijn zoon over de opdracht in het project Innovatie, in zijn 2e jaar Media en Entertainment management bezocht ik even de site van deze prachtige opleiding in Haarlem. Practice as you preach geldt blijkbaar niet voor de webbeheerder van de website.
Eerste les: als je een video op je site plaatst, zorg er dan voor dat het JOUW video is en dat deze op je eigen server draait of in elk geval dat de school eigenaar is van het account waar de video gepubliceerd is. Het spijt me echt maar Inholland met jullie Media en Entertainment management gaan jullie hier dus echt dik door het ijs. Studiepuntje inleveren, terug naar de schoolbanken.

2 reacties

 1. Beste Karin,

  Bedankt voor je alerte reactie. We hebben de website meteen aangepast – http://www.inholland.nl/Haarlem/Opleidingen/COMMUNICATIE+EN+MEDIA/Media+en+Entertainment+Management/Media+en+Entertainment+Management+%28Haarlem+voltijd%29/

  Het betrof een video op ons (Inholland) You Tube-kanaal, die recent is verwijderd. Hierdoor was het embedded filmpje op onze website niet meer afspeelbaar. Beetje slordig inderdaad….

  Nogmaals bedankt voor je reactie. Voor je zoon veel succes met zijn prachtige studie.

  Vriendelijke groet,
  Tine van Heerikhuize
  Marketing & Communicatie
  Hogeschool Inholland

 2. @Tine, hier zie je de kracht van Twitter 🙂 Mooie snelle actie van jullie ook zeg! Jullie laten zien dat feedback ook snel opgepakt kan worden. Dan heeft een blogpost schrijven, (al is ‘ie niet altijd even positief) zin. Dank en compliment.

Reacties zijn gesloten.