Mag het licht aan? Meestal doe ik het licht uit.

lichtuit.jpg
Vannacht (zeg maar gerust vanmorgen) was ik degene die het licht uitdeed na een onvoorstelbaar gezellige en productieve netwerk borrel avond. Voor de eerste keer bijna geen tijd doorgebracht met mijn eigen collegae, die kan ik volgende week ook opzoeken. Voor diegenen die zich aangesproken voelen, het was vast niet onaardig bedoeld maar als de wijn is in de vrouw, is de wijsheid in Utrecht en niet in Maastricht. Dank ook voor het mooie ROC van Amsterdam speldje (of was dat ook niet de bedoeling).
In elk geval deed vanmiddag ik het licht niet uit maar de overmacht. Een langdurige stroomstoring in Maastricht zorgde voor een kater van hier tot Tokio. Geen stroom geen presentaties en geen knallende afsluiting.
Wat een tegenslag voor de presentatoren van ronde 7 en 8 en natuurlijk ook voor de organisatie.
Gelukkig hebben we de foto’s nog en ga ik nu weer thuis aan de slag met de verslagen van de workshops die ik heb bijgewoond.
Dank voor de fantastisch leuke dagen en de kennisuitwisseling. Volgende keer maar weer naar  Veldhoven
J

Lees nog veel meer (anders blijf ik dubbel tikken) op de weblog van Design4All.
Daar staan ook de links naar fotoboeken.