Mac OS X via USB op een niet Mac, leg mij het nut eens uit?

Op Webwereld stond gisteren de melding dat EFi-X met een usb adapter OS X aan de praat gekregen heeft. Er staat een video op YouTube waar Matt van Gizmodo laat zien wat hij gedaan heeft en hoe de updates van OS X gewoon gedownload worden. Nu ben ik een Applebeet en werk dus op de Mac met OS X, met de Windows machine van het werk, op Windows en de Asus EEE op Linux. Zie dus het nut niet echt van OS X op een Windows machine, of het moet zijn dat het mooier is en beter werkt, koop dan gewoon een mooie naar Appleltjes ruikende MacBook lijkt me, waar je dan ook weer niet een virtuele Windows schijf op moet gaan zetten.  Het apparaatje van EDi-X kost echter maar 199 Dollar. Maar ja wie ben ik, ik ben een Applebeet. Laatste rechtszaak zal er nog wel niet over gevoerd zijn.
Wil je het bewijs zien?
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3gK13E0RC0I&hl=nl&fs=1]

Blogged with the Flock Browser