Maak je eigen glossy met Jilster

Heb je ook al een aantal keren een bijdrage geleverd op een A4, bij het afscheid van een collega, de trouwerij van vrienden of een 50 jarige die ze willen verrassen? Meestal worden dat multomappen met plastic hoesjes, gevuld met knutselwerk van de bovenste plank. Ik stel zulke dingen altijd tot het laatste moment uit en frummel dan gauw wat in elkaar, print of mail het PDF-je net te laat. Gisteren kreeg mijn vriendin die wat mij betreft al erg genoeg gestraft werd met een 4 meter hoge Sara, een sjerp met Sara en een t-shirt, juist met Sarah…een eigen Glossy.
Kijk eens bij Jilster. Een prachtige stijlvolle kleurrijke glossy van 34 pagina’s met wat puzzelwerk in elkaar gezet. Prachtige herinnering en wat mij betreft zeer prive. Niet iedereen hoeft de foto’s van vroeger, de lieve woorden en domme fouten te lezen op bijvoorbeeld een weblog, Ning of andere online felicitatie omgeving.
Mooie van de Jilster Glossy is (nu weer over naar onderwijs) dat je deze ook gratis digitaal kunt publiceren. Dus het afscheid van groep 8, kan naast de gedrukte Glossy ook nog eens doorbladerbaar online gezet worden. Leuk en een goede oefening voor leerlingen…teksten schrijven en opmaken.