Log me in en Join me

Home
Ik ga het zo meteen even proberen met een 2e PC want op afstand inloggen op de Macbook waar je op werkt is onzin natuurlijk. Trouwens op een Macbook is het sowieso onzin om zulke zaken te installeren, ik kan al remote access verlenen maar waarschijnlijk alleen van Mac naar Mac. Logmein maakt dat onderscheid niet en Windows en Mac kunnen doorelkaar heen benaderd worden.
Ik kan dus vanaf Putten bij mijn spullen op de Mac. Nou zie ik daar ook niet helemaal het nut van in, want mijn dropbox is inmiddels vanwege de vrienden die het ook zijn gaan gebruiken 4 gig groot. Afijn als je een Logmein account hebt kun je ook gebruik maken van Join.me en dat is geinig natuurlijk. Je moet een kleine plugin installeren. Als je wilt delen of kijken bij iemand anders krijg je een kleine code die je in het Join.me scherm tikt, vervolgens wordt de verbinding gemaakt.
Handig bij ondersteuning. Wat denk je van een groot OLC? Als een leerling er niet uitkomt kun je laten zien wat hij/zij moet doen.
Hier ga ik eens mee stoeien, maar wie weet zijn er al mensen die er ervaring mee hebben?

2 reacties

  1. Bij mij op het werk zijn de jongens van systeembeheer heel enthousiast over teamviewer.

  2. Ik ben al een paar jaar enthousiast LogMeIn gebruiker. Met de pro-versie is het zelfs mogelijk een computer die uit staat, weer aan te zetten. Dit kan heel handig zijn. Gebruik het bij (bijna) al mijn klanten voor ondersteuning en support.
    Ik heb al eens gekeken naar join.me maar het nog niet geprobeerd. Ik ben ik voor een test.

Reacties zijn gesloten.