Linux, vrouwen en meer

Kan het weer niet laten natuurlijk en ter voorbereiding van een praatje. Vanavond de eerste stapjes gezet naar wat en hoe in Linux. Even zoeken en dan een (wat oude) site Linux voor beginners
In de lijst gezet en later eens kijken. Dan maar zoeken op vrouwen en Linux een vertaling van een HOWTO, moedig vrouwen tot gebruik van Linux aan. (ik loop dus achter want is uit 2002)
Maar eens kijken in forums over Linux: dit is het eerste wat ik las: vgbeta is vastgelopen. Wat je dan doet is:>killall vgbeta. Hij killed dan vgbeta. Als je weet in welke pid hij draait kun je hem ook via het pidnummer uitschakelen. Let wel op dat je niet zomaar iets moet killen omdat sommige programma’s hier niet goed tegen kunnen. Juist ja Geekies voor beginners.
Om dit verhaal te illustreren zoekterm in Google.nl afbeeldingen: resultaat KIJK NAAR HET EERSTE PLAATJE.
Afijn, nog een lange weg te gaan, enne wilde jullie vanaf mijn Bankbook de onderstaande illustratie niet onthouden (oei vloeken in de kerk, sorry Fons).

Blogged with the Flock Browser

0 reacties

  1. Wééuèèk!!!!!!! Een spinnenkop hierboven! Waar is de stofzuiger. Maar neen, kijk ik goed, het is herfstpoëzie … Wow.

  2. Zéér mooi, jij als de spin in het wereldwijde web: de kritische, humoristische, pittige, bijdetijdse, vrolijke, van alle markten thuiselijke, poëtische, creatieve, slimme blogster. Geweldige banner. Nou, de vorige vond ik ook heel mooi, hoor.

  3. Hmm, voor het eerst dat waar ik niets van snap jij ook niets van snapt! Fijn om dat te lezen!!

  4. Da’s het soort Linuxdistributie die een hoop windowsgebruikers over de streep zou krijgen. Die zullen een hoop heren graag op hun lap(top) geïnstalleerd willen hebben. 😉

Reacties zijn gesloten.