Leuk een wiki over Bloghelden

Frank Meeuwsen is druk doende een boek over de Nederlandse Bloggers te schrijven, hij heeft al verschillende keren een oproep gedaan om op een speciale  Flickr pagina foto’s van weblogmeetings te plaatsen. Vandaag werd ik getipt over de Wiki die hij begonnen is : Bloghelden. Leuk initiatief. Ik voel me eigenlijk nog een te “jonge” blogger om er actief bijdragen te gaan leveren, maar hoop dat edubloggers daar ook een plaatsje gaan krijgen. Als ik dat echt ga missen…klim ik alsnog in de wikipen. Heb me in elk geval voorgenomen om tijdens het edublogdiner wat plaatjes te schieten voor de Flickr pagina en de wiki. Vraag namelijk eerste toestemming aan de gefotografeerden.
Wanneer ben je een Blogheld?
BLOG-HEROES

Eén reactie

  1. Goede vraag Karin, wanneer ben je een Blogheld, maar ook: wat is een blogheld?
    Elke bijdrage die iets vertelt over de geschiedenis is welkom! Als jij een kleine bijdrage kunt leveren over edubloggers, wie er bv is begonnen in Nederland, wie de belangrijkste bloggers, graag!

Reacties zijn gesloten.