Leuk een naamgenote met een website

Toen ik Karin Winters Training als ZZP verhaal ging regelen bij de Kamer van Koophandel kwam ik erachter dat er nog een Karin Winters was. Zij heeft een fotostudio. Ineens zag ik ook de website Karin Winters Fotografie verschijnen. Ben benieuwd of er over en weer persoonsverwarringen zijn. Ze zal er trouwens wel de pest in gehad hebben dat www.karinwinters.nl al een tijdje vergeven was.

Logo

Blogged with the Flock Browser

0 reacties

 1. Hallo!

  Las je reactie. Grappig hoor! Succes met je bedrijf!
  Enne…. ik heb nooit gekeken of karinwinters.nl nog vrij was, ik wilde het graag zo, dus nee daar had ik niet de pest in! 😉

  Groet Karin.

 2. Hi,

  ik weet dat er nog 2 andere dames zijn met dezelfde naam als ik. Van een daarvan krijg ik regelmatig mail van vrienden, maar zij ook van mij 🙂 Als ik op mijn naam google kom ik haar ook tegen. Misschien dat mensen die mij zoeken wel denken dat ik in een orkest speel en zeil, maar nee dat ben ik niet. Voor de komst van internet had ik niet kunnen vermoeden dat er nog andere personen zijn met dezelfde naam. Maar het zal vast nog wel vaker voorkomen misschien. Enne familie zijn wij niet van elkaar.

  Moqub

Reacties zijn gesloten.