Leraar24, blijvend in ontwikkeling.

Zit ik er nu zo naast? Bij Frankwatching kan er gestemd worden of de site een Top of Flop is. Blijkbaar een top gezien de resultaten tot nu toe 58% Top. Laat ik dan maar aan de “feedback” zijde gaan zitten en niet als platte criticastresse blijven zeuren. In Flock heeft de site problemen omdat er geen scroll mogelijkheid is, vandaar dat ik de eerste keer de RSS feed niet gevonden heb. Over de RSS feed toch even, waarom een feed op PO, VO, MBO volgens mij alleen naar video’s, waar in tegenstelling tot mijn eerdere gezeur wel de mogelijkheid is om een reactie op de video te geven en deze een waardering mee te geven. Over de video’s dan weer, waarom staat er niets bij over de makers en de hoofdrolspelers in de video zelf?
MBO heeft 2 video’s en 7 dossiers, kom op docenten van het MBO stuur een e-mail naar info@leraar24.nl om te melden dat je een video wilt uploaden.
Aan of uit, ik geloof gezien de gesprekken die ik tijdens de NOT met verschillende mensen van de projectgroep gehad heb in een “blijvende ontwikkeling” en hoop dat, dat binnenkort te merken is. Hou jullie zoals altijd op de hoogte.